• engeng
  • русрус

Портфоліо проектів, дозвіл на розміщення яких ми отримали у замовника

Облаштування нової рецепції готель ''Швейцарський'' м.Львів

2012-08-27

Облаштування нової рецепції готелю ''Швейцарський'' м.Львів : сценарне освітлення , дімування світлодіодів , багатозонне озвучення та підбір аудіо контенту .

 

В якості процесора дімування та сценарного керування освітленням використано Lutron ( США ) Grafik Eye 3000 серії який розміщено у щитовій , на рецепцію для персоналу винесено настінну панельку Lutron Seetouch з сценаріями роботи освітлення . Дімування ( регулювання яскравості ) світлодіодних світильників здійснено за протоколом 0-10 V . Одна з зон освітлення - унікальна люстра ручної роботи львівського дизайнера та художника Олега Давиденко , перевищила допустиме електронавантаження для дімера Lutron Grafik Eye , для чого було встановлено підсилювач потужності Lutron Powerbooster .

Підбір світильників та розробку світлосценаріїв здійснював відомий львівський дизайнер штучного освітлення Сергій Жаглов ( компанія Ліхтфорум ) .

 

За технічним завданням з фонового озвучення вимагалось роздільне регулювання гучності у трьох зонах ( рецепція нова , рецепція стара та холл для відвідувачів ) . В якості гучномовців обрано професійні акустичні системи комерційного озвучення RCF ( Італія ) для вбудовання у стелю з подальшим фарбуванням у її колір . Підсилювачем фонового озвучення виступив універсальний комбайн - RCF ES 3323 , це три канали високовольтного підсилення , роздільні регулятори гучності на кожну зону озвучення , вбудовано програвач CD , USB та радіо приймач - і все це в одному корпусі . Підбір музичного контенту здійснював львівський DJ T-one .

 

По Digital Media Signature технології облаштовано відеодисплеї  та мережевий медіапрогравач Dune HD які забезпечують HD якість програвання маркетингових матеріалів  . З огляду на значні відстані кабелі HDMI не використовувались магістрально - цифрове відео передається по кабелям FTP 5ої категорії та лише в біля обладнання трансформується у HDMI . 

 

Основним завданням проекту була достатня якість обладнання при загальній ефектності та простота керування, низька залежність від дій персоналу , багатогодинний тематичний музичний контент  .

Новини