• укрукр
  • engeng

Портфолио проектов, разрешение на размещение которых мы получили у заказчика

Реконструкція старої рецепції готелю Швейцарський у Львові

2013-04-15

Реконструкція старої рецепції готелю Швейцарський у Львові : зона фонового озвучення , сценарне регулювання штучного освітлення , відео дисплей для відображення маркетингових матеріалів .

В якості гучномовців в стелю рецепції встановили акустичні системи комерційного класу RCF PL8X ( Італія ) , які підключили до підсилювача облаштованого раніше у зоні нової рецепції . Додатково у санвузлі встановили одну акустичну систему RCF PL6x . 

Якщо для освітлення нової рецепції було використано лише малий відсоток світлодіодних світильників світлодизайнером Сергієм Жагловим то  при реконструкції старої рецепції світлодіодне освітлення стало привалювати . Наш інженерний відділ зустрів проблему повязану з тим що дімери освітлення Lutron Grafik Eye 3000 не можуть стабільно керувати зоною освітлення якщо її загальна потужність не перевищує 25 ват ( через відсутність на ринку єдиного стандарту у виробників світлодіодних ламп ) . Для вирішення цієї проблеми малопотужні зони дооснащено спеціальними блоками Lutron . З огляду того що процесор освітлення встановлено безпосередньо у зоні рецепції - персонал обирає сценарії освітлення на його панелі .

Для синхронного відображення відео маркетингових матеріалів на старій рецепції встановлено невеликий дисплей та підключено до медіапрогравача нової рецепції .

Новости